ancestral legacy

Vanvidd & Ancestral Legacy | Arendal, Norway

Sol

CONCERT ARCHIVES

2016

| 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 |

Vanvidd & Ancestral Legacy | Arendal, Norway


Munkehaugen scene

Munkegaten 4, 4838 Arendal

Friday April 4th 2016

21:00 UTC+02

Free

Facebook Event


På grunn av at Cretura og AngelSeed så seg nødt til å avlyse resten av deres europaturné pga stjålet turnévan har vi fått inn to erstatninger på kort varsel. Spinal Tap anyone? Også Faanefjell har sett seg nødt til å avlyse til fredag i og med at trommisen har vært i en ulykke. Vi har selvsagt full forståelse for at det er umulig å finne en erstatter på to dagers varsel og ønsker ham god bedring! Vi håper at alle som har satt seg på “kommer” fremdeles står ved det, og at mange flere også tar turen!

Vanvidd jobber i disse dager med å ferdigstille sitt første album, spilt inn i Mølla studio med Knut Magne Valle (Arcturus). Første gang på en stund det blir sjanse til å høre dem, og kanskje siste gang før plateslippet.

Ancestral Legacy stiller for første gang som kvartett og i tillegg vil de inkludere eksklusive og visuelle elementer til konserten.

Vanvidd & Ancestral Legacy | Arendal, Norway


SETLIST


? ? ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *