blodsmak

Blodsmak: Folkmetal Night | Arendal, Norway

Sol

CONCERT ARCHIVES

2017

| 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 |

Blodsmak: Folkmetal Night | Arendal, Norway


Munkehaugen scene

Munkegaten 4, 4838 Arendal

Friday November 24th 2017

AT 8 PM UTC+01 – 12 AM UTC+01

Price: 200 NOK // 150 NOK for those younger than 26 // 18 yrs

Facebook Event


Vanvidd played support for Blodsmak

Blodsmak og Vanvidd er klare for å levere et helsikes show 24. nov!

Blodsmak:Blodsmak spiller en potent miks av allsangvennlig heavy og norske folketoner med hjertet naglet fast på utsiden av skjorta. Og de gjør det på rockespråket nynorsk! Debutalbumet “Av jord er me komne” sparket inn døra og blåste av taket på folkrockscenen i 2014. Oppfølgeren “Gjennom marg og bein” fra 2016 befester Blodsmaks posisjon som et helt unikt band i den norske rockefloraen, med vilt catchy melodier, inderlig vokal og riff som kan få Dovre til å slå sprekker.

Vanvidd:Vanvidd: “Ekte norsk folk-metal med begge beina godt plantet i myra, ikke noe pompøst dritt men en troll-neve av granitt midt i trynet.’’ – Eirik Messiah Norheim. Vanvidd ble kåret til årets nykommere av Folk-Metal Magazine med sitt første plateslipp og etter flere måneder med venting hiver de seg på scenen igjen den 24 Nov. Vanvidd har også spilt support for Enslaved på både Munkehaugen og Østsia på UIA i Kristiansand.

Blodsmak: Folkmetal Night | Arendal, Norway


SETLIST


Deildegast

Gamle Erik

Fjellheimen

Fossegrimmen

Trollmadafakk

De underjordiskeGALLERYLeave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *