blodsmak

Blodsmak & Vanvidd | Kristiansand, Norway

Sol

CONCERT ARCHIVES

2018

| 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 |

Blodsmak & Vanvidd | Kristiansand, Norway


Tolv Bord

Vestre Strandgate 29, 4611 Kristiansand

Friday February 9th 2018

KL. 22:00 UTC+01–01:00 UTC+01

150 NOK

Facebook Event


Blodsmak er endelig tilbake!Har du savnet breibeint kraftrock på nynorsk? Skamløs publikumsfrieri og trynesmeltende soloer? Riff som får grunnfjellet til å skjelve og høyttalere til å trygle om nåde?Har du savnet gigantiske refreng og sjeletunge vers? Doble basstrommer og hemningsløs headbanging? Kraftfulle spensthopp og svette kropper som åler seg rundt på scenen i fri utfoldelse? Hylende skjærebrennere og konfetti du plukker ut av navlen tre uker senere?Kort sagt: Har du savnet Blodsmak?Vel, vi er tilbake!
9. februar rigger vi opp vårt soniske sirkus på Kvartbyens hyggeligste scene, for å rocke litt varme inn i vinterkalde sjeler.Med oss denne kvelden har vi koseklumpene i Vanvidd fra Arendal. Disse gutta er våre brødre i ånden, og Vanvidd og Blodsmak er en tøffere kombo enn selv Sogn og Fjordane!Dette kan du bare ikke gå glipp av!

Blodsmak & Vanvidd | Kristiansand, Norway


SETLIST


Gamle Erik

Fossegrimen

Fjellheimen

Låvedans

Urkraft

De Underjordiske


GALLERY


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *