Støttekonsert munken

Supportconcert – Munkehaugen | Arendal, Norway

Sol

CONCERT ARCHIVES

2018

| 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 |

Supportconcert – Munkehaugen | Arendal, Norway


Munkehaugen scene

Munkegaten 4, 4838 Arendal

Friday September 21st 2018

18:00 UTC+02–22:00 UTC+02

Free

Facebook Event


Fredag, 21 september inviterer vi til støttekonsert for Munkehaugen! Tre av våre kjære lokalband som har brukt Munken mye opp gjennom årene .Vanvidd, Underwing og Vorbid opptrer denne kvelden, noe vi ser veldig frem til!

Vanvidd:
Høsten 2013 ble Arendalsbandet Vanvidd grunnlagt med en visjon om å skape en ny form for norsk metall. Tanken bak musikken var å blande nittitallets kompromissløse svartmetall med tradisjonell folkemusikk hvor folketoner skulle møte kalde, mørke riff med folketro og eventyr som sitt hovedsakelige tematiske fokus. Bandet har spilt support for blant annet Enslaved og i år spilte de på hovedscenen på Midgardsblot.Underwing:Underwing ble dannet i 2016 og fant fort frem til sitt unike musikalske uttrykk. Ved å blande de svingene rytmene fra 70-tallets rock, den melankolske atmosfæren fra 90-tallets grunge og kompleksiteten fra moderne progressiv metal har bandet lagd et lydbilde som best kan beskrives som progressive grunge.

Vorbid:
Vorbid er et progressivt thrash metal band fra sørlandsbyen Arendal. Bandet ble dannet i oktober 2013 og har siden da utviklet en ganske unik stil av thrash metal. De blander riffene og intensiteten av thrash med teknikken og melodiene fra prog rock. Vorbid har deltatt og vunnet flere konkurranser som GBOB Norway (hvor de nådde fjerdeplass i Global Battle of the Bands World Final i mai 2016), Massive Destruction, Rytmisk Fabrikks talentkonkurranse, Wacken Metal Battle og Bloodstocks Metal 2 the Masses. Deres første EP, kalt «Vorbid», var en etterlengtet utgivelse og solgte fort ut den første trykkingen, og har nå også kommet med plate nummer to som heter “Mind”.

______________________________________________________

Munkehaugen har vært et hjem for mange unge, lokale musikktalenter, og har huset mange lokale band i øvingslokalene, som har satt spor etter seg i inn-og utland. Vi har arrangert og deltatt på flere uforglemmelige konserter på Munkehaugen, og det vil vi gjerne fortsette med. Vi har et utrolig godt miljø på huset blant de ansatte, brukerne, frivillige og ungdommene som har dette som sitt andre hjem. Her behandler alle hverandre med respekt, og alle har en fellesskapsfølelse, og vet de blir satt pris på. Det er nulltoleranse for mobbing, rasisme og alle er velkomne hit.Gjerne signer og del oppropet: https://www.opprop.net/redd_munkehaugen_kultursenter…

Supportconcert – Munkehaugen | Arendal, Norway


SETLIST


? ? ?


GALLERY


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *