Trollfest

Trollfest: Norske Folkeeventyr for godt voksne | Lillehammer, Norway

Sol

CONCERT ARCHIVES

2019

| 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 |

Trollfest: Norske Folkeeventyr for godt voksne

Jon Rune Førland stepped in as vocalist for this show


Felix

Langes gate 12, 2609 Lillehammer

Saturday, August 31st 2019

10 PM UTC+02

250 NOK // ID: 18

Facebook Event


TROLLFEST
Spenn på deg sjumilstøvlene og løp til Felix, helst på angitt dato, Trollfest har nemlig sluppet sitt åttende album og feirer stasen med en motorisert spankulade over og på tvers av Norges land og strand. Det blir ballonger med instrumenter og folk til samt potensielt kongelig besøk og helt sikkert minst en sår nakke.

VANVIDD
Vanvidd spiller en blanding av nittitallets kompromissløse svartmetall med tradisjonell folkemusikk hvor folketonene møter kalde og mørke riff. Bandet har tematisk fokus på nasjonalromantikkens eventyrfortelling og folketro.Tidligere har Vanvidd spilt support for Enslaved og gjestet også hovedscenen på fjorårets Midgardsblot. Bandet slapp i fjor sommer sin første singel etter nesten to år med stillhet siden debutplaten og slapp i vinter tre gamle låter i form av en EP kalt Fødsel.Vanvidd er for øyeblikket i arbeid med sin andre fullengder, og du vil få oppleve noen av disse nye låtene på konsertene fremover.Spotify link: https://open.spotify.com/artist/2hNY3IUCOWtJP1YPCH4CQ4…Vanvidd slapp sin selvtitulerte debut i 2016 og ble kåret som årets nykommer i ”Sound From Apocalypse.”Offisiell uttalelse fra Kjetil Nordhus (Tidligere leder av Sørf)”Vanvidd fronter en ny bølge med metalband i norge og er et av de ledende innen folk-metal.”Offisiell uttalelse fra Eirik “Messiah” Norheim (Tidligere medlem i Mayhem) angående debut platen!”Ekte norsk folkemetall med begge beina godt plantet i myra.
Ikke noe pompøst dritt, men en troll-neve av granitt midt i trynet.
Herlig!”Trollfest: Norske Folkeeventyr for godt voksne


SETLIST


Gamle Erik

Fossegrimen

Fjellheimen

Låvedans

Urkraft

De Underjordiske


GALLERY


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *