Parkteatret | Oslo, Norway

Sol

CONCERT ARCHIVES

2021

| 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 |

Parkteatret | Oslo, Norway


Parkteatret Scene

Olaf Ryes plass 11, 0552 Oslo, Norway

Wednesday 15. september 2021

18:30 UTC+02

150 // FRI ALDER

Facebook Event


Endelig konsert for metalheads under 18 år!Brenn Alt og Radar booking presenterer Vanvidd og Vorbid på Parkteratret onsdag 15. september!

VORBID er et progressivt thrash-metalband fra Arendal. Med thrash tatt rett ut av boka, har gutta vekka interesse fra band som Vingulmork, Deception, Aura Noir og nå sist Leprous. De har spilt flere gode giger i inn- og utland, blant annet Eindhoven Metal Meeting Pre Party. Dette er kanskje det nærmeste du kommer å få med deg en konsert med sånn thrashen kunne oppleves i 1987 – uten å gå Marty McFly og lage deg en tidsmaskin.

VANVIDD spiller en blanding av nittitallets kompromissløse svartmetall, med tradisjonell folkemusikk hvor folketonene møter kalde og mørke riff. Bandet har tematisk fokus på nasjonalromantikkens eventyrfortelling og folketro. De spiller jevnlig på flere av Norges festival- og konsertscener, og har delt disse med mange av de beste Norge har å by på. Med en tilnærming til musikken, som de fleste ikke ville fått til, belyser de den delen av verden de kommer fra, og det eventyraktige og storslåtte, med både humor, finesse og trøkk.


Billetter 150,- + avg.
I salg via Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.no/event/671109
FRI ALDER (ingen alkoholservering).
Dørene åpner kl. 18.30


SETLIST


Preludium
Havtrollet
Blodsjord
Fossegrimen
Nekroalkymi
Fjellheimen
Storm
Om å Drikke Tvimenning
Fenalår
Jostedalsrypa
Låvedans
Urkraft
Under ei Morken Rot

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *