Hulen | Bergen, Norway

Sol

CONCERT ARCHIVES

2021

| 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 |

Nakkesleng – Hulen | Bergen, Norway


Hulen

Olaf Ryes vei 48, 5006 Bergen, Norway

Saturday 18. september 2021

20:00-03:00 UTC+02

250 NOK

Facebook Event


15 EKSTRA BILLETTER!Headbang deg tilbake inn i portene til Hulen.Hulen tar tilbake sin tittel som Nord-Europas eldste rockeklubb, og får tilbake metall, rock, punk, hardcore, og mer verdt å få nakkesleng over!!! På tide å gro ut håret, og watch out for whiplash! 

🤘
🤘
🤘

————-
ÅPNINGSTIDER
Dører: 20:00
Psykopath: 21:30
Vanvidd: 22:30
Deception: 23:30CC: 230/250 kr
ID: 20 år, 18 år med gyldig studentbevis.
————-

LINEUP

Psykopath er et ungt thrash-metallband fra Vestlandets regnfulle hovedstad. Bandet spiller bredbent, høy og aggressiv metall, med thrash-banneren veivende høyt på barrikadene. Inspirert av band som Testament, Exodus, Megadeth, Nuclear Assault, samt mange flere band fra 80-tallets gullalder.

Vanvidd er et folk-metal band fra Arendal. Bandet slapp sin debut i 2016 og har nettopp sluppet sin andre plate ”Under ei morken rot”. Albumet har fått 9 av 10 av Folkmetal.nl, strålende tilbakemeldinger fra både gamle og nye fans. Bandet blander folketoner, et hint av psychedelica, og orkestrale elementer med ekstrem metal.

Deception
Deception er et Død Metal band fra Stavanger etablert i 2012. Bandet består av 4 karer i begynnelsen av 20 åra som er sultne på mer etter å ha fått en stor smakebit på det å være et turnerende band. Bandet har bygd et solid rykte innenlands men de trenger å få kommet seg til utlandet der markedet for Død Metal er større. De har nå nettopp sluppet deres nye plate «The Mire» som allerede har høstet gode anmeldelser verden rundt. De har aldri vært mer aktuelle.

VÅRE COVID-19 SMITTEVERNSREGLER:
OPPDATERTE REGLER ALLTID TILGJENGELIG PÅ HULEN.NO/HUSK Å BIDRA MED DITT, FOR ANDRES SKYLD, OG FOR DIN EGEN


SETLIST


Blodsjord
Havtrollet
Nekroalkymi
Storm
Jostedalsrypa
Urkraft
Under ei Morken Rot

TBA


GALLERY


Foto: Jarle H. Moe | https://www.jarlehm.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *